De Vitale Revolutie (DVR)

De Vitale Revolutie (DVR) is een project van de gemeente Middelburg om van Dauwendaele de gezondste wijk van Zeeland te maken.
De Vitale revolutie gaat, in nauw overleg met de bewoners en organisaties in de wijk, op verschillende gebieden acties starten om dit mogelijk te maken. U moet hierbij denken aan wonen en woonomgeving, (het nieuwe winkelcentrum) maar ook aandacht voor Meanderhof en Meanderlaan, meer groen en blauw in de wijk. Fysiek meer bewegen en gezonder eten (jongeren op gezond gewicht), aanleg van een beweegpad, sociale activiteiten zoals gezamenlijk eten en het organiseren van een festival. Aandacht voor een beter inkomen en werk. Maar ook waarvoor kom ik mijn bed uit, heb ik zin in dit leven. In het afgelopen jaar zijn er al activiteiten geweest en ook dit jaar zullen weer activiteiten worden georganiseerd. We willen vooral aansluiten op reeds bestaande activiteiten en die verder uitbreiden en ook nieuwe initiatieven die ontstaan vanuit de wijk door bewoners en organisaties steunen.

Daarom de oproep om mee te doen aan deze activiteiten en kom zelf met idee├źn en initiatieven.

 

Er zal regelmatig overleg zijn met het wijkteam. Meer info: Annet Hannewijk en Gerard van der Wal Projectleiders van de DVR Dauwendaele.

Emails: g.van.der.wal@middelburg.nl en / of a.hannewijk@middelburg.nl.

Bellen kan ook 0118-675505 gemeente Middelburg.

No Comments Yet.

Leave a comment